1e en 2e plaats bij Rayon kampioenschappen Veld

Uncategorized Veld

Zondag 3juli werden de jaarlijkse Rayon (Limburg + Oost Brabant) kampioenschappen Veld verschoten bij vereniging HBS-Ons Genoegen te Ysselsteyn. Aan deze wedstrijd hebben twee schutters van EMM Asten deelgenomen. Henk Driessen schoot in de Klasse Compound Heren Veteraan, en Hans van Geffen in de klasse Recurve Heren.

De veldwedstrijd was opgedeeld in een ochtend en middag ronde. Waarbij iedereen de ochtend ronde van 12 doelen eerste liep/schoot. Voor de middag ronde van start ging werden de doelen aangepast zodat we in de middag dezelfde ronde konden lopen waarbij we niet dezelfde afstanden diende te schieten.

Beide schutters zijn door hun score in de prijzen gevallen.
Henk Driessen is eerste geworden in de klasse Compound Heren Veteraan;
Hans van Geffen is tweede geworden in de klasse Recurve Heren