2020-03 Coronavirus

Uncategorized

15-03-2020 update

Vandaag – zondag 15 maart – heeft het kabinet nadere maatregelen getroffen ten aanzien van scholen, kinderopvang, horecagelegenheden en sportclubs. Voor alle maatregelen geldt dat deze nu tot en met maandag 6 april gelden. Dit komt bovenop de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus de kop in te drukken en waarvoor vele verenigingen in de handboogsport reeds maatregelen hebben getroffen. In deze update vindt u een aanvullende zaken en een totaaloverzicht. Voor eerdere berichtgeving verwijzen we naar www.handboogsport.nl.

10-03-2020 Afgelasting Finale Winterwedstrijd

Naar aanleiding van de huidige maatregelen welke getroffen moeten worden aangaande het Corona virus en het risico voor personen boven de 60 jaar. Vinden wij (het bestuur) het niet verantwoord om de wedstrijd van komende zondag (Finale Winterwedstrijd) door te laten gaan. 

Daarnaast hebben we natuurlijk ook onze trainingsavonden, hier is iedereen vrij om zelf een overweging te maken of ze willen komen. Houd hierbij rekening met de adviezen van het RIVM (bij hoesten of verkoudheid of koorts blijf thuis en in het algemeen vermijd nieuwe sociale contacten.