2019-2020 Indoor Rayon 4 Kampioenschappen

Indoor

Afgelopen weekend zijn de Rayon kampioenschappen verschoten. In de recurve klasse 1 hebben twee schutters deelgenomen. In de compound klasse 1 heeft een schutter deelgenomen.

Recurve klasse 1

Na 60 tellende pijlen eindigde Hans (266 + 270) op een 7e plaats. Jan Sr (248 + 260) eindigde op een 11e plaats. Hierna werd er gestart met de KO rondes.

Hans moest het de eerste ronde opnemen tegen de nummer 10 van de plaatsingslijst. Deze wedstrijd wist Hans met 6-2 te winnen. Hierna stond de nummer 2 van de plaatsingslijst op de lijst. Hans wist de eerste set te winnen, maar de volgende 3 sets gingen naar de nummer 2 van de plaatsingslijst waardoor er een einde aan de wedstrijd kwam voor Hans. Hij eindigede in de top 8.

Jan Sr moest na de kwalificatiepijlen het opnemen tegen de nummer 6 van de plaatsingslijst. Deze ging met 2-6 verloren waarna ook meteen de wedstrijd voorbij was. De tegenstander van Jan Sr wist uiteindelijk ook Rayon4 kampioen te worden.

Compound klasse 1

Ook Henk (276 + 278) schoot 60 pijlen in de voorronde waarmee hij op een 16 plaats eindigde en het op zou moeten nemen inde KO rondes tegen de nummer 1 van de plaatsingslijst.

Bij de compound klasse wordt er niet verschoten om set punten, maar 15 tellende pijlen waarna een totaal score komt. Henk schoot een verdienstelijke score van 140, maar moest zijn meerdere erkennen die 4 punten meer schoot waarmee ook voor Henk de kampioenschappen voorbij waren.