Digitale ledenpas in 2019

Uncategorized

Vanaf dit jaar worden de bondsledenpassen digitaal. Dit wordt met name vanwege aspect duurzaamheid en om kosten te drukken gedaan. Eind januari ontvangen alle leden, waarvan het correcte e-mailadres in de ledenadministratie staat geregistreerd, een nieuwe digitale ledenpas per e-mail voor het jaar 2019. Is er van een verenigingslid (nog) geen e-mail bekend of heeft men de pas 2019 niet ontvangen? Dan kan deze worden opgevraagd bij de verenigingssecretaris.

De digitale pas is niet fraudegevoeliger dan de passen die we in het verleden hadden. Nog steeds komt er een unieke combinatie van gegevens op en staat er een barcode op. Natuurlijk is het belangrijk dat iedere persoon zelf zorgt voor goed beheer van de pas. Die verantwoordelijkheid verandert niet.